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  • 31.01.2019 – 11:34

    Technische Universität München

    Bitterer Raps: Wie Raps als Eiweißquelle für die menschliche Ernährung genutzt werden könnte

    TECHNISCHE UNIVERSITÄT MÜNCHEN Corporate Communications Center Tel.: +49 89 289 10510 - E-Mail: presse@tum.de Dieser Text im Web: https://www.tum.de/die-tum/aktuelles/pressemitteilungen/detail/article/35222/ Bildmaterial in hoher Auflösung: https://mediatum.ub.tum.de/1472323 PRESSEMITTEILUNG Bitterer Raps Wie Raps als Eiweißquelle für die menschliche Ernährung ...

  • 26.07.2018 – 09:05

    Technische Universität München

    Breakthrough in industrial CO2 usage

    TECHNICAL UNIVERSITY OF MUNICH Corporate Communications Center phone: +49 89 289 22562 - email: presse@tum.de - web: www.tum.de This text on the web: https://www.tum.de/nc/en/about-tum/news/press-releases/detail/article/34836/ NEWS RELEASE Greenhouse gas as a raw material for an important feed additive Breakthrough in industrial CO2 usage Professor Arne Skerra of the Technical University of Munich (TUM) has succeeded for ...